Dato: 21/10

Tid: 14:00 – 16:00 & 19:30 – 21:30

Sted: Hvelvet Scene

Målgruppe: Voksne

Bli med på en hysterisk morsom forestilling som tar deg med på en vill reise gjennom forviklinger og misforståelser! «Kånå eller livet» av Ray Cooney er en herlig komedie som garantert får lattermusklene dine i gang.

Historien følger Steinar Larsen, en gjennomsnittlig taxisjåfør fra Bryne som har en særdeles uvanlig livsstil. Han er gift med to kvinner, Sigrid og Barbara, som han opprettholder i to separate hjem i forskjellige deler av byen. Dette intrikate dobbeltlivet går greit helt til Steinar havner i en ulykke og blir kjørt til sykehuset. Der begynner kaoset når politiet blir involvert, og hans to verdener kolliderer.

Forestillingen tar deg med på en heidundrende karusell av forvekslinger, løgner og ville påfunn når Steinar prøver å holde på hemmeligheten sin. Hans naboer, politiet og til og med hans egne koner blir en del av en latterlig komisk situasjon som bare blir verre og verre.

«Kånå eller Livet» er en klassisk britisk komedie som har begeistret publikum i årevis. Med sitt fargerike persongalleri, vittige replikker og forrykende tempo, er dette en forestilling som garanterer en uforglemmelig kveld fylt med latter og glede. Det er en forestilling som vil få deg til å le fra start til slutt.

Klar til å le deg skakk? Vi ser frem til å ha deg med på denne fantastiske komedien!