Dansefabrikken

Kristine Bore Sandsmark er utdannet dansepedagog og ansatt i Kulturbanken som avdelingsleder for Dansefabrikken. Med på laget er den nyutdannede danseren Synne Helen Berger. Dette dansetilbudet tilbyr kurs, klasser, prosjekter og produksjoner innenfor rammen dans og bevegelse. Kanskje viktigst av alt vil vi skape et miljø hvor de som er en del av fabrikken føler på eierskap og våger å bruke Kulturbanken langt utover klassen de går på eller kurset de tar. Danseglede og felleskap står i fokus. Målet er at alle deltagere skal føle seg sett, og oppleve gleden av å bruke kroppen og bevege seg sammen med andre danseglade. Alle instruktører i våre Kulturfabrikker er organiserte av avdelingsleder og har god kompetanse.

Dansefabrikken er utviklet for å dekke, og avdekke behov. Ønsker, idèer og forslag mottas derfor med stor takknemmelighet. Send en epost til dansefabrikken@kulturbankenbryne.no

Generell informasjon

Dansefabrikken

NYHET! Show-dans! Dette semesteret tilbyr Dansefabrikken  kurser med utgangspunkt i dansetektikker som jazz, street, ballett og moderne. Fokuset med kurset vil være å gjøre show, jobbe med formidling og koreografi. Dette er ett kurs for den som elsker å stå på scenen! Vi ønsker at deltakerne skal få vise frem dans og koreografi for ett publikum både før høstferie og før juleferie.

  • Varighet er 15 uker. Unntak er oppgitt i kursinfo.
  • Pris for høsten: 45min 1875,- / 60min  2025,-
  • Barnedans: Varighet 7 uker x 45min 975,

Kom gjerne med tilbakemelding om tidspunkt er vanskelige å få til, så forsøker vi å tilpasse.

  • Faktura for hele kurset sendes til oppgitt epostadresse. Avmeldingsgebyr 200 kr. Fullt kurs må betales etter to ganger.

For best mulig informasjonsflyt så er det ønskelig at brukere følger oss på Facebook/Instagram @kulturbankenbryne

Semesterplan

Dansefabrikken

  • Oppstart uke 34
  • Høstferie uke 41
  • Juleferie uke 51

Tirsdag 14.00: SHOW  (60min) 5.-7.trinn Torsdag 14.00 er alternativ dag, skriv i kommentarfeltet i påmeldingen om dette er ønskelig.

Tirsdag 16.45: Barnedans (45min) 4-5 år

Tirsdag 17.35: SHOW (45min) 1.-2.trinn 

Torsdag 15.00: Street/HipHop (60min) Ungdom/unge voksne 

Torsdag 16.00: Moderne/klassisk (60min) Ungdom/unge voksne Mulig å endre tidspunkt. Kommenter i påmeldingen din om du har ønsker på tidspunkt.

Torsdag 17.15: Barnedans (45min) 4-5 år

Torsdag 18.00: SHOW (60min) 3.-4.trinn

Påmeldingsskjema finner du på denne siden. Om du vil ha mer info så kan du sende en epost til dansefabrikken@kulturbanken.no

Påmeldingsskjema