Årets Halloween event for barn finner du i Kulturbanken den 30.oktober! Her blir gresskar-utskjæring, ansiktsmaling, spøkelseshus og masse kjekke Halloween aktiviteter som passer for både store og små! Når vi har lekt og kost oss en stund så er det duket for spennende og poetisk komedie for hele familien:

God natt Herr dukkemann med Skromlehjulet figurteater!

Dørene åpner for verksted og haunted house kl 13.30 og forestillingen starter 15.00.

Verkstedet har åpent fra 13.30, men her kan man gå til og fra. Anbefaler minst 45 minutter. Forestilling varer i 40 minutter, og anbefalt aldersgrense er 4 år. Barn under 12 år må være i følge med voksen.

Herr Dukkemann prøver å sove, men det er ikke lett. Han blir stadig forstyrret av store og små ting. Noen ganger vet han ikke helt om han drømmer eller om han er våken. Skulle han ikke hatt en god venn? Så en kveld, kommer det et besøk som herr Dukkemann ikke synes passer særlig godt. Men kanskje er besøket akkurat det han trenger allikevell.
Les tilbakemeldiger og se bilder på www.skromlehjulet.com

I denne forestillingen tar vi opp aktuelle tema som vennskap, ensomhet, fantasi og drømmer. Publikum får oppleve en forestilling som utføres av 2 dukkespillere hvor det ordløse språket er fortellerformen. Vår figur kommuniserer direkte til publikum med sitt følsome kroppsspråk. Intensjonen er at vår Dukkemann skal støtte utviklingen av empati hos barna. Publikum vil oppleve en poetisk komedie støttet opp av utsøkt lyd og vakre bilder.

Utviklet etter en ide fra Roque Jimenez

Dukkemaker og instruktør : Liv Kjersti Iversen

Dukkeanimasjon: Roque Jimenez og Liv Kjersti

Lys og lyd tekniker: Torbjørn Grindheim