Hvelvet

Billetter og program

Her finner du billett linker og info om hvert arrangement.

PROGRAM og INFO

BILLETTLENKE

Du kan også reservere billetter på 4007 5007 mandager 10.00-15.00. Alle reserverte billetter må hentes senest 1 time før arrangementet starter.

Vi bruker ticketco som distrubutør.

Hvor finner du oss?

Meierigata 3, 4340 Bryne

Vi holder til i andre etasje, følg skilt og pilene inn i Kulturbanken.

Trykk på linken for å se veiviserfilmen vår!

VIDEO-KART

 

 

 

Hvelvet er en komplett kulturscene midt i Bryne, det aller helligste i Kulturbanken. En sterk arena for konserter, show, forestillinger og events. Linker til billetter finner du i arrangementskalenderen under.

Hvelvet presenterer de mest aktuelle artistene, og serverer virkelig de råeste konsertopplevelsene. Med en kapasitet på 400 stående og 230 sittende så kan du oppleve alt fra hett, svett rock’n roll til de mer svale opplevelsene med bord og harmonisk atmosfære.

I den korte tiden vi har hatt åpent har vi hatt artister som Thomas Dybdahl, Smash into Pieces, FrogLeap, Elvira Nikolaisen og JanOve. På blokka for 2022 står blant annet kraftige navn som VAMP, Jaa9 & OnklP, Espen Hana, Trond Viggo Torgersen og Honningbarna.

Vi har to velutstyrte barer med lokal forankring, og om arrangementet tilsier det har vi også bordservering.

Hvelvet er også en arena for unge og lokale. Scenen er hjemmebanen til kulturfabrikkene i Kulturbanken og har som mål å vise mangfold, tilby kvalitet og servere noe for enhver smak.

Du kan også leie venuen for egne arrangement.

Følg oss på facebook og i andre sosiale medier, da går du aldri glipp av hva som skjer på Jærens feteste kulturscene.

Jobbe i Hvelvet? Vi jakter alltid på musikkglade mennesker med god energi og løsningsorientert lynne. Trykk her

Konserter og Arrangementer

1. oktober

AVLYST – Silo&Saft – Jorddøgnfestivalen

Det er med tungt hjerte at vi må avlyse konserten i helgen. Alle billettkjøpere er kontaktet. MEN frykt ikke, de blir invitert ved en senere anledning. Silo & Saft kaller musikken sin for jærsk viserock, og har et repetoar som spenner fra rolige ballader til mer rocka melodier. …

8. oktober

Senjahopen

Baren og dørene åpner 19.30 | Konsertstart 21.00 18 års grense Senjahopen er en hælvettes gjeng! Endelig har Senjahopen sluppet sitt etterlengtede femtealbum, og for et album! Ikke siden den monumentale «Tåra, Pess og Blod» har de prestert en langspiller så mettet med kremlåter. Skiva med det kledelige navnet «Ingen…

13. oktober

Erlend Gunstveit Trio // Foajéen

Etter at Erlend i fjor vant sangkonkurransen «The Voice» på TV2, sesongen som slo alle seer- og stemmerekorder, har han blitt kjent for sin dype røst, sitt omfangsrike stemmeregister og sin sterke formidlingsevne. Sjangermessig står han med ett bein i country, med det andre beinet dansende rundt i andre musikksjangre.

21. oktober

Trond-Viggo Torgersen med Anita Skorgan – Livet Sjæl

Dørene åpner 18.00, og målgruppen er voksne. Det er 18års grense i baren. Begge har levd en stund. Begge har, fra hvert sitt ståsted,skrevet og sunget om det. Dette blir en ettertenksom, morsom og musikalsk aften hvor Trond-Viggo samtaler med Anita. Vi får også et gjenhør med enkelte av…

28. oktober

Thorleif Bratval

Dørene åpner 19.00 | Konsertstart 21.00 Velkommen inn i Hvelvet! Vi har gleden av å invitere til konsert i anledning utgivelse av album. Det vil bli visesang, blues og rock, med hint av kjærleik og tragedie. Alt signert Thorleif Bratval. Trygt og stødig akkompagnert av et strålende ensemble som samlet…