Kulturbanken

SE KART HER

Vår visjon er å skape en kulturarena med fokus på skaping, utøving, læring, opplevelser, utvikling og deltagelse. Kulturbanken er et ressurssenter for kultur midt i hjerte av Jæren. Scenerom, øvingsrom og samlingssted. For profesjonelle og lokale, barn, unge og voksne. Driftet av ildsjeler og organisert som ideell-organisasjon.

Her kan du være en del av en, eller flere, av våre Kulturfabrikker, leie scenerom, øvingsrom eller lokaler til eventer av ulike slag. Du kan gå på konserter og forestillinger som publikum i Hvelvet, og skulle det være slik at du har behov for hjelp til å skreddersy arrangementer, underholdning m.m så er du velkommen til å ta kontakt. Vi elsker å «spille ball» for å få til gode opplevelser av mange slag.

Kulturbanken bæres av tre søyler. Kulturfabrikkene, Hvelvet og utleie/ konsulenttjenester. Søylene står på et fundament av sponsorer og støtteordninger.

Søyle 1: Vår store lidenskap er barn og unges kulturreise. Vi tilbyr gjennom Kulturfabrikkene våre kurs, prosjekter og aktiviteter for alle aldre og samfunnslag. Her har spesielt barn og unge en kilde for læring og miljø. Om du skulle sitte inne med en idè eller et kulturelt behov så ønsker vi både deg og gode idèer velkomne til å ta kontakt. Skulle du være redd for økonomiske så har vi en god ALLE-MED løsning som vi kaller Kulturkontoen. Les mer om den her.

Søyle 2: Juvelen, og scenen vår Hvelvet, har et dekkende program med noe for alle. Scenen er Jærens svar på Folken, men Hvelvet er også hjemmebanen til alle barn og unge i Kulturfabrikkene. Les mer om Hvelvet her

Søyle 3: Vi leier også ut både fysiske rom og de mange kulturressursene våre. Vi er der det skjer, og er aktive som noen av drivkreftene bak feks Potetfestivalen, Julegrantenningen i Bryne og Livsgledefestivalen m.m. Les mer om utleiemuligheter her, eller ta kontakt på epost.

Vi vil også være et samlingspunkt for lag og organisasjoner i lokalmiljøet, så ta kontakt for å se på muligheter for samarbeid, lokaler til klubbkvelder eller bare for å slå av en prat.

Styret: Lisa Hognestad | Frode Førland | Livar Bertelsen (leder) | Harald Grayston | Johan Rosenquist | Fredrik Undheim

Les mer om våre stolte samarbeidspartnere HER

Kontakt oss

Administrasjon og informasjon

Besøksadresse:
Meierigata 3, 4340 Bryne

(+47) 4007 5007

post@kulturbanken.no

For billettreservasjoner kan man ringe billett-tlf mandager mellom 10.00 og 15.00 (+47) 4007 5007

Vi bruker nyhetsbrev for å gi kundene våre gode tilbud, spennende innhold og god info. Vi sender ut brev en til to ganger per måned. Meld deg på nyhetsbrevet vårt her: NYHETSBREV

Følg oss gjerne på facebook:

KULTURBANKEN

HVELVET

Vi er avhengige av gode støttespillere og donasjoner.

GI EN DONASJON

Folk på huset

Ansatte og instruktører

Vi leter alltid etter gode idèer og spennende mennesker. Både til timebaserte stillinger i feks Hvelvet og i  frivillige verv av  alle slag. Ta kontakt for å høre om vi har oppgaver som passer deg, eller om du har en strålende idè som Kulturbanken kan sette til liv.

 

Spørsmål?

Ting og tang man lurer på

Hvor finner vi Hvelvet?

Er det sitteplasser i Hvelvet?

  • Ja og nei! Noen arrangementer er sittende, og da er max-kapasitet 250 stk. Andre er naturlig stående og da er max kapasitet 400 stk. Ingen plassbestilling.

Kan jeg bruke ledsagerbevis i Hvelvet?

  • Ja, men dette må meldes i fra om på forhånd enten via vår billetttelefon 4007 5007 eller epost post@kulturbanken.no

Er det rullestoltilgang i Kulturbanken?

  • Vi er universelt utformet, og du vil alltid finne en vert som kan vise vei til inngangen til Hvelvet eller toalettene.

Kan man bruke vergeordningen på arrangementer med 18 års grense?

  • Ja, om man melder ifra i døren. Vergen må være over 25 år, og kan ikke nyte alkohol før eller under arrangementet. Verge, og den som verges blir merket i døren.

Finner jeg noe for meg i Kulturbanken?

  • Vi har kurs i kulturfabrikkene for alle aldre, og programmet i Hvelvet er allsidig, mangfoldig og har noe for alle! Sjekk ut kurstilbudet her: KULTURFABRIKKER og programmet i Hvelvet her: HVELVET