Aktivitetsmesse 24.september 2023 – påmelding utstillere

Under Potetfestivalen er vi så heldige at vi dette året også skal få feire frivilligheten. I den anledning har Kulturbanken, Time musikkråd, Time idrettsråd, Time ungdomsråd, Time kommune gjennom oppvekstteamet, Blåkors og Potetfestivalen gått sammen for å gjenta suksessen fra i fjor, og skape nok en stor aktivitetsmesse hvor fokuset er å vise bredden og mangfoldet i det rike fritidstilbudet vi har i lokalsamfunnet vårt. Vi inviterer alle lag, foreninger og fritidstilbud som har tilbud for barn og unge til å være med og lage sin post midt i sentrum den 24.september fra 12.00-14.00.

Målet vil være å få vise frem hva man faktisk kan drive med på fritiden, og vi vet at rekrutteringsmuligheten ved en slik messe er enorm.

Vi ber alle fritidstilbud, lag og foreninger som ønsker å være med å vise seg fram om å fylle ut påmeldingsskjemaet under her slik at vi får en oversikt over utstillere, og ut ifra det lage kart og oversikt over Bryne sentrum denne formiddagen, samt gi dere den støtten dere trenger for at dette skal bli best mulig. Påmeldingen skjer fortløpende, og senest innen 17.september

Det er viktig at man har forståelse for at messen har som mål å vise frem, presentere og gi et inntrykk av de enkelte tilbudene, og at det ikke er rom for salg av lapper eller lignende. Altså en tilbudsmesse, ikke salgsmesse.

Hvordan dere legger opp deres post er helt opp til dere, men gode tips er samtale, en aktivitet som de barna og unge som besøker messen kan oppleve, og gjerne en liten reklame for dere i form av roll-up eller brosjyre med kontaktinfo og påmeldingsinfo.

Vi utstyrer alle postene med et stempel/klister kort, slik at de barna/ungdommene som vil kan få med seg et slikt. Når de har vært innom en post får de av dere et klister, stempel eller signatur, og de som samler inn 15 poster på sitt kort kan levere kortet i en innsamlingskasse og så være med i trekningen av et gavekort på Bryne verdt 2000kr.

Som arrangør er vår rolle vil være å heie fram, bistå og koordinere messen slik at alle får vist seg fram og fått mest mulig ut av arrangementet, både utstillere og deltagere.

Håper alle vil være med på denne folkefesten, og ikke minst sammen med oss ser verdien av å vise alle barn og unge hva de kan velge i, slik at til syvende å sist så er ingen utelatt! #ALLEMED