Dørene åpner 19.00 | Konsertstart 20.30

18 år  | Alle rettigheter

Bli med på tidenes førjulsfest med Carina Dahl som fikk 3.plass i årets Stjernekamp!

I beste sendetid på NRK har Carina gjennom Stjernekamp fått vist frem sin allsidighet og bredde som artist, entertainer og musiker men ikke minst som menneske, og hun har gjentatte ganger blitt utpekt som favoritt hos dommere og gjesteeksperter. 

Som Maria Mena så vakkert sa «du har en plass på denne Stjernehimmelen». 

Carina Dahl blir ofte trukket frem som et sjeldent eksempel på en kvinnelig representant for norskspråklig musikk, eller festmusikk, som nytt av året (endelig) er anerkjent som kategori i Spellemannsprisen. 

Carina Dahl leverte under pandemien en rekke låter som har havnet høyt på listene.

For det blir virkelig godstemning når Carina drar igang festen med både morsomme festlåter som “Få mæ hjæm”, “Mammagutt”, “Toppen av Norge og ikke minst sommerens hit “Helt ok” og nydelige ballader som hennes siste vise-låt «Om du dro i fra mæ». 

Sistnevnte gikk rett inn på nr 1 på ITunes, Carinas rørende og nære tolkning av Odd Nordstoga låten «Om du reiste din veg» i Stjernekamp. Låten ble fremført i  kategorien vise og sluppet samme dag – «Om du dro fra mæ No» 

De siste årene har Carina hatt en forkjærlighet for å synge på norsk og bemerket seg mer enn noen gang da hun begynte å synge på Trønder dialekt, med nydelige versjoner av bla Shallow (gull) og Despacito (platina). 

Etter Stjernekamp tar Carina Dahl med seg band og legger ut på førjulsturné for å spre glede og fest, følelser, selvfølgelig blandet med en god dose julefeststemning!

På repertoaret blir det alt fra gamle slagere og hits, til trønderske tolkninger, favoritter fra Stjernekamp, freidige julefestlåter og noen overraskelser. Et ekte Carina Dahl liveshow publikum over hele landet elsker! ⭐️