Dørene åpner 18:30

Konsertstart 20:00

Jærrock gir endelig ut plata «Spor» gjennom norske albumklassikere. Opprinnelig lansert i 1999. Et konsept Christer Falch holder på med, å gi ut klassikere i vinylformat.

Vi feirer at utgivelsen av denne klassikeren endelig kommer ut på vinyl

Bli med på en heseblesende helaften i Hvelvet med Jærrock og Svenssen, samt flere gjester. I regi av Hvelvet scene, Brix Brygghus og Jærrock.

Jærrock består av noen virkelig drevne musikere fra Jæren. De har holdt på i årevis, og er vel mest kjent for sine herlige tilbakelente betraktninger av livet på rotekte jærdialekt ikledd både blå og rocka toner og rytmer. Mens blueslåtene til Jærrock smaker av Reidar Larsen, og Van Morrison-påvirkningen kommer til overflaten på oversettelsen av «Hungry For Your Heart», er det andre spor som bringer tankene hen på Vamp. I likhet med haugesunderne gjør Jærrock bruk av lokale diktere på flere sanger, og både Helge Torvund, Tor Obrestad og Tobias Skretting leverer nydelige skildringer tonesatt av Torstein Obrestad.

Ballada om Svenssen starta på eit guterom på en gard utanfor Bryne i 1991 da tiåringane Ådne Eikeland og Otto Hustoft byrja å covra Beatleslåtar. I 1995 vart dei eit skikkeleg band då Omund Norheim vart med på bass, Otto flytta seg til trommekrakken og Ådne stod i front som vokalist og gitarist. I 2001 vart Ingve Lende med på gitar og live-uttrykket vart komplett med den energiske tamburinisten Anders Norheim. I mangel av konserttilbod startet dei opp Ranglerockfestivalen, og i takt med den vaks Svenssen fram som eit solid liveband med stadig større ambisjonar.