Janove beærer oss med å offisielt innvie og åpne «Hvelvet» med sin kritikerroste konsert «Janove Barrikadeballader».

Dørene og baren åpner kl 18.30, konsertstart 20.00.

18 år | alle rettigheter
kulturbankenbryne.ticketco.events

Om konserten: Spesielle tider krever spesielle løsninger og dermed ble Janove utfordret til å sette sammen en ny konsert for et relativt lite og eksklusivt Tigerstadspublikum på årets Over Oslo festival. Han var ikke særlig vanskelig å be! Her ryktes det om en topptrimmet artist som slapp sitt siste album, «Barrikadeballader» så sent som i fjor høst, turnerte land og strand med over 30 konserter under pandemien og fortsatte suksessen med en måneds lang kritikerrost nordnorgeturné i mars i år. Altaposten var svært begeistret over konserten i nord og trillet sekser med denne beskrivelsen:


«Janove er et oppkom av kreativitet. Hver låt en fortelling, en reise, marinert i entertainer-, teater-, musikal- og kabaretdynamikk. Tydelig inspirert av Tom Waits, med avtrykk av melankolikeren Nick Cave og multikunstneren David Bowie i sine utgivelser og i sceneuttrykk. På en smått fascinerende måte er eks-kaizeren på samme tid både kongelig suveren og folkelig jovial, både introvert og ekstrovert, både syperstylet og selvironisk.»
«En mer intens tilstedeværelse på scenen skal man lete lenge etter.»
-Bernard HienerWadel


Janove om konserten: Jeg er superglad for å få mulighet til å spille konserter i denne spesielle tiden. På grunn av den hersens Pandemonen har vi jo alle snudd oss rundt flere ganger det siste året. For min del ble det lagt opp til å spille med fult band i år, men restriksjoner på kapasitet gjorde det umulig å gjennomføre for oss. I stedet kan jeg tilby min solokonsert i forskjellige versjoner i sommer og vi sparer ikke på scenografien på denne konserten!
Mitt mål er å by publikum noe visuelt krydder å se på mens jeg fremfører noen underholdende låter med historier å høre på.
Velkommen til konsert!
-Janove