Kom og la skuldrene og tårekanalene nyte en kveld i (nesten) fullkommen fred. Ta turen til foajéen i Kulturbanken på Livsgledekonsert med Silje Sandanger. 

Hun har også med seg en spennende gjest, nemlig Peter F. Strassegger som er aktuell med den helt ferske boka «Om stein og jord»❤️🩹

Marthe Nessa Bjørnevik er med på kor, Egil M. Fedøy på bass og Magnar Helland på trommer.

Silje Sandanger finner livsglede mellom linjene i rollen som musiker, ektefelle og mor. Hun ga ut albumet See i 2005, etterfulgt av flere singler og albumet To Be Told som så dagens lys i mai 2020.

I 2014 meldte Ken Ove G. Johansen dem begge på låtskriver-programmet The Hit på Nrk. De har skrevet låten You sammen, og den ble covret av tidligere Idolvinner Aleksander With. 

Hun har laget musikk i snart tjue år, skrevet dikt siden hun var ni, er utdanna EQ-terapeut og har en deltidsjobb i Møllekjellaren Ungdomshus. 

Erfaringer fra de ovennevnte, gir henne en bred pensel å male låtene sine med. Hun har møtt både veggen og bunnen noen ganger, og kan derfor også fungere godt som anker. Det skinner igjennom på tekstene. Både de gode og de bedritne aspektene i livet får kjørt seg, men den røde tråden er den personlige, og ofte skjøre og nære, relasjonen. 

Dørene og baren åpner kl 19.00. VELKOMMEN