Nå kan du melde deg på et av vårens mange kurstilbud, prosjekter og aktiviteter. Vi har lagt ut musikk-, dans- og dramatilbud som favner om en ENORM målgruppe. Vi har tilbud til barn, undgom og voksne.

Det spennende kurset «Moderne teater 2» med målgruppe 16-22år går i gang, og vi ønsker å presentere en spennende forestilling til sommeren gjennom denne gjengen. Har du en skuespiller i magen så er dette kurset for deg. Kurset tilpasser seg deltagerne slik at man finner potensialet i hvert enkelt talent og jobber det frem. Derfor er dette et kurs som i tillegg til å spille på det dramatiske også gir rom for musikk og dans om det er ønskelig.

Vi tilbyr også en rekke ulike dansekurs. Alt med fokus på danseglede og bevegelse. Nytt i vår er blant annet Barnedans (4-5år) og Mamma og meg (Dans og bevegelse for mor og barn), og mye mye mer.

Vi tilbyr også det spennende og utfordrende kurset «Moderne teater» (12-16år) som, og ikke minst beholder vi «Barneteater» (3.-6.kl) og «Kreativt teater» (1.-2-kl).

Sjekk ut alle våre tilbud! Så gleder vi oss til å se deg i Kulturbanken!

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL INFOSIDEN OG PÅMELDING