Vi gjentar ferieklubb suksessen og inviterer alle barn fra 3.-7.trinn til sommerferie-skøy her i Kulturbanken.

NB NB KUN LEDIGE PLASSER I UKE 31

I uke 27 31 og 32 inviterer vi barn fra 3.-7.trinn til å være med oss på en uke full av dans, drama, musikk og moro. Temaet for uken er «Musikal» og målet er å avslutte hver uke med en miniforestilling på fredag ettermiddag. Hver uke har ca likt opplegg, men om barnet vil være med på mer enn en uke så er det ikke noe problem. Det blir som å ha tre forestillinger. Det blir kostymer, sminke, sceneprøver og masse kos! Det koster 50kr å være med, og bindende påmelding da vi kun har 30 plasser per uke. Du velger selv om du vil ha drama/musikal eller dans/musikal som hovedaktivitet.

Betaling: Når du har fått bekreftelse på at barnet ditt får plass så er påmeldingen komplett når du har VIPP’set avgiften. Det står info om dette i mailen du får.

Tidspunkt 09.00-14.00 man-fredag, pluss miniforestilling i Hvelvet fredagen kl 16.00.

Sigrid Lygren og Mari Sørmarken Rustad er instruktører uke 27 og 31, mens Sigrid Lygren og Synne Helen Berger er instruktører i uke 32.

Fyll ut påmeldingsskjemaet innen 12.juni. Så får du en bekreftelse, betalingsinfo og timeplan, om du får plass, så fort vi klarer å svare. GLEDER OSS!