Angående ukens forestillinger ved Kulturfabrikkene i Kulturbanken og Dansekjelleren.

Siden vi har tett samarbeid så velger Kulturbanken og Dansekjelleren her å komme med informasjon sammen, og støtte hverandre.

På grunn av nye restriksjoner ser vi oss dessverre nødt til å avlyse forestillinger for ett live publikum. Vi klarer ikke å omorganisere forestillingene på så kort tid. Men barna fortjener virkelig å få vise frem det de så iherdig har øvd på i høst derfor velger vi å kjøre forestillingene denne uken med profesjonell videograf i salen, i stedet for publikum.

Dette innebærer at barna møter når de skal, blir ivaretatt av instruktørene som vanlig, spiller forestillingen for kameraet, og så vil link til filmene bli sendt ut til alle billettholdere i uke 51.

Er du forelder eller foresatt så har du fått komplett info for oppmøte og organisering av ditt barn sin gruppe på oppgitt e-post adresse. Det er viktig å lese denne nøye. Skulle den mot formodning ikke komme så må du ta kontakt.

Nå er det viktig å få si takk for en fin høst. Vi håper dere vil benytte dere av de mange tilbudene vi har både i Kulturbanken og i Dansekjelleren også i vår. Det er nemlig den beste måte å hjelpe kulturnæringen over kneika; å bruke oss!

Det er nemlig slik at akkurat vår næring er særdeles lagt i kne av denne nye bølgen, og vi ser oss nødt til å ta i mot hjelp der vi kan. Vi som er i privat kultursektor faller ofte utav støtteordningene, og for å kunne fortsette å drive med alle tilbudene våre både kurs, klasser, kor og ikke minst konserter og forestillinger så er vi nødt for å nå si det som det er: Vi er avhengige av hjelp. Og alt hjelper!

Om dere heier på arbeidet vårt og ønsker å gi oss en julegave så er det flere måter å gjøre det på, og alle er like verdsatt. Den ene er å sende oss en VIPPS merket med gave. Kulturbanken #666443 og Dansekjelleren #41554663. Den andre er å melde dere på kurs til våren. Alle kursene ligger ute på hjemmesidene i begge leirer.

Den tredje gjelder Kulturbanken og er rett og slett gavekort på Hvelvet-scene. Det er en fin julegave dere også fysisk kan pakke inn og gi til andre. Ta kontakt med Iren på iren@kulturbankenbryne.no om det er noe dere ønsker. Programmet i Hvelvet er svært variert, med flere store navn som for eksempel Sigvart Dagsland og Honningbarna på plakaten i 2022. Vi jobber med å lage et spennende familie program, som blir lansert på nyåret.

Nå tilbake til ukens eventer. Alle foreldre som har satt seg opp som hjelpere: TUSEN TAKK! Vi trenger dere for å hjelpe med å holde gruppene hver for seg og sørge for en god opplevelse for hvert enkelt barn. Dere må komme i god tid, være friske og bruke munnbind der det er naturlig.

Vi håper og tror at dette er en god løsning som ivaretar mestring og spilleglede hos alle deltagerne våre. Vi takker også for tålmodighet, og ber om forståelse for at vi nå har snudd oss rundt og gjort vårt beste med det vi har av ressurser tilgjengelig.

God Jul

Med vennlig hilsen

Kulturbanken og Dansekjelleren